navbar
GravitationStudio menu
Bildegalleri

Natur

Norge er et land fylt av vakker natur. Et langstrakt landskap med innsjøer, fjelltopper, isbreer, bergtopper, elver og ikke minst fjorder. I år hundrer har den norske befolkningen hvert opptatt av å fremme den norske naturen. Før industrien fikk vi mye av det vi trengte gjennom naturen. Ved bruk av vannstrømninger kunne vi frakte tre fra A til B. det var i naturen våre forfedre vandret i flere mil for å finne mat. Den var viktig da og er viktig nå også. Naturen er fult av skjulte skatter. Et sted hvor variasjon alltid tar plass. Naturen gir oss muligheter til skape kunst, kunst skapt med et knips. Gravitation studio vil bringe frem disse skjulte skattene, den vakre kunsten til folket. Derfor er vi villige til reise en del for å utforske så vi kan bringe naturen til de som ikke har muligheten til å oppleve den. For naturen er for alle og alle har rett til å oppleve den.

Portret

Portrett er en kommunikasjons måte. Bilde utrykker mere følelser, og skaper et bånd med seeren. I et portrett bilde har man mere kontakt med personen på bilde. Man får bedre kjennskap til personen ved å observere kroppsfasongenn, personens stilling i bildet, settingen og gjennom øynene. Portrett er kunst, det er simpelt men samtidig vakkert. Vi i Gravitation mener et portrett er en fin måte å bringe tilbake minnene på.


Eventer

Festivaler og arrangementer er fylt av fine opplevelser. Opplevelser man har hatt sammen med venner og familie, dere har sammen skapt et felles minne dere vil skal vare livet ut. Minner man får frem gjennom et bilde. Vi i Gravitation studio tar bilder for alle typer arrangementer både store og små.

fete de geneve fete de geneve fete de geneve fete de geneve

Sosiale Medier

Mange folk har lyst til å ha profesjonelle bilder på deres instagram, facebook eller twitter. Men har ikke utsyr eller kompetanse til å gjøre det. Vi på Gravitationstudio tar bilder for deg som ønsker å ha profesjonelle bilder på dine sosiale medier.

Josue Kongolo Maria Fredrik Hamre Rebekka grevbo fete de geneve Caleb Kongolo Kaja skikkelstad fete de geneve

Bil fotografi

Eier du et bilfirma og ønsker deg noen bilder av bilene dine? Da har du kommet til rett sted. Vi har fotografere med lang erfaring og topp utstyr til akkurat det.

BMW Maria Fredrik Hamre Rebekka grevbo